Транспорт та інфраструктура

Андрій Гук та юристи Анте мають унікальну глибоку спеціалізацію в авіації та супутніх галузях (послуги наземного обслуговування, вантажні повітряні перевезення, складські послуги та логістика, пошта, будівництво навколо аеропортів, duty free, доступ до інфраструктури аеропортів тощо).

Залізничні перевезення, дороги та інші об’єкти інфраструктури, їх будівництво та функціонування також є сферами, у яких Анте надає юридичні послуги.

До послуг практики входять підготовка унікальних договорів купівлі-продажу, поставки, оренди, лізингу, міжнародного мультимодального перевезення, логістичних та складських послуг, оренди літаків (dry lease, wet lease); вирішення спорів щодо поставок, перевезень пасажирів, багажу, вантажу і пошти; представництво у взаємовідносинах з Міністерством інфраструктури України, Державною авіаційною службою України, Антимонопольним комітетом України, Адміністрацією морських портів України, аеропортами, портами, тощо; юридичний супровід транспортно-експедиційного процесу перевезення вантажів морським, автомобільним, авіаційним транспортом; консультування щодо податкових та митних аспектів транспортної діяльності.

Серед клієнтів практики – міжнародні авіакомпанії, duty free оператори, аеропорт, будівельні компанії, заводи, логістичні компанії, власники повітряних та морських суден, постачальники пального для залізниці.

Анте визнано фірмою №1, а Андрія Гука кращим юристом в практиці транспорт – авіація за результатами дослідження “Ukrainian law firms 2018. A handbook for foreign clients”.

За результатами дослідження «Лідери ринку» та «Вибір клієнта», проведеним виданням «Юридична газета» Анте та Андрій Гук входять до переліку кращих фірм та юристів в авіації кілька років підряд.

Анте обрано фіналістом Юридичної премії, організованої виданням «Юридична практика» в номінації «Юридична фірма року у транспорті» у кількох роках.