Фармацевтика

Юристи Анте мають значний досвід правової допомоги глобальним фармацевтичним компаніям та локальним дистриб’юторам лікарських засобів, медичних виробів та косметики.

Ми пропонуємо юридичний супровід участі в публічних закупівлях, розслідуваннях Антимонопольного комітету України, реклами та промоції лікарських засобів, взаємодії з медичними працівниками, дотримання вимог GMP,  захист прав інтелектуальної власності та ексклюзивності даних, консультування з питань захисту персональних даних, державного регулювання цін на лікарські засоби та медичні вироби, дотримання антикорупційного законодавства, а також представництво інтересів у судах всіх рівнів у адміністративному, господарському, кримінальному та цивільному процесах.

Наші послуги надаються командою юристів, які дуже добре обізнані з особливостями індустрії фармацевтики та медичних виробів, а тому ефективно досягають цілей клієнтів. Досвід участі у розробці нормативних актів та активна громадянська позиція допомагають нам вирішувати складні питання у оптимальний спосіб.